Ons bedrijf


De oprichting van het bedrijf gaat terug tot in 1989 , waar de nv Ferrokonstrukt van start gaat in Pittem. Door voortdurend kwaliteit en service na te streven is er een sterke groei, de nodige investeringen worden gedaan en het personeelsbestand uitgebreid.

Om aan onze klanten een totaalconcept aan te bieden worden in 1994 de nv BC Montage en de nv BC Projektteam opgericht. Nu worden we een nog betere marktspeler en bieden we ook, naast onze grote ervaring in trappen en leuningen, meer industriële constructies aan zoals productie-en opslaghallen, diepvriescellen, silostoelen en uiteenlopende gebouwen.

De volle inzet wordt beloond door een steeds gestage groei. We willen uitbreiden. In 2002 verlaten we de vaste stek in Pittem  en worden de 25.000m² grote productiehallen in Meulebeke in gebruik genomen .Het personeelsbestand blijft toenemen en de bijkomende investeringen dringen zich op, zoals onlangs een bijkomende CNC plaatknipmachine en een CNC Rapiddrill boormachine met een 5m x 1,5m bed.

Nu kunnen we de ervaring van onze vakmensen nog beter etaleren en ons ook richten buiten Belgie.Wij streven de hoogste kwaliteitszorg na in onze uitvoeringen en voldoen aan de hoge eisen van de strenge Duitse lasnormen. In de niche van monumentenzorg staan wij sterk in restauratie en beheersen wij nog het warm klinken.

In dialoog met de klant kunnen wij instaan voor een snelle levering in alle uiteenlopende konstrukties. Bij onze klanten halen wij hoge scores in hun kwaliteitsranking.

Kom gerust langs in onze vernieuwde burelen, dan kunnen wij U overtuigen van het te behalen eindresultaat. Zie ook onze referentelijst.

NV  FERROKONSTRUKT  - BC PROJEKTTEAM

MASTERS IN STEEL

BC Projektteam - Ferrokonstrukt | Oude Diksmuidse Boterweg 1 | B-8760 Meulebeke | +32 (0)51 46 50 43